EVEN KENNISMAKEN...

DIT IS RHG ACCOUNTANTS

RHG Accountants & Belastingadviseurs levert diensten op het gebied van accountancy, belastingadvies en administratie aan kleine en middelgrote ondernemingen. Ons kantoor is gevestigd te Zorg en Hoop in Paramaribo.

RHG Accountants & Belastingadviseurs is op 1 september 2007 door R.H. Girjasing opgestart. De heer Girjasing is als certificerend accountant ingeschreven bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en tevens bij de Suriname Chartered Accountants Institute (SCAI)

RHG begrijpt waar u als ondernemer mee worstelt. Van alles komt op u af: klanten, werknemers, de belastingdienst, regelgeving, financiering, strategie. Wij luisteren naar u, denken en rekenen met u mee en geven inzicht in uw bedrijfsprocessen. Met passie en kennis helpen wij u vooruit.

Hans Girjasing

Accountant ca/aa

De heer Girjasing is een CA / AA accountant met ruim 30 jaar ervaring.

De titel Chartered Accountant (CA) is een internationale aanduiding die wordt toegekend aan accountantsprofessionals in veel landen over de hele wereld, waaronder Suriname.

Het gebruik van de titel Accountant-Administratieconsulent (AA) is wettelijk beschermd en mag alleen gebruikt worden wanneer men ingeschreven staat in het register van de Nederlandse beroepsorganisatie van accountants (NBA).

Adres

Commewijnestraat 41

Telefoon

(+597) 433470

E-mail

RHGACCOUNTANTS@SR.NET

Openingstijden

Maandag-Vrijdag: 07:00–15:00

Komt u binnenkort een keertje kennismaken?